Carl Erik Lundgaard & Poul Lendal

Carl Erik Lundgaard & Poul Lendal ”De gamle spillemænd, sangere og originaler”

Historiefortælling med masser af musik og sange samt efterfølgende debatering.

Carl Erik Lundgaard & Poul Lendal har optrådt sammen siden 1970. Folkemusikken har været grundlaget først og fremmest i trioen LANG LINKEN, som her fremtræder som duo.Den viltre koncert- og balmusik har nu mere og mere bevæget sig over i også at omfatte HISTORIEFORTÆLLING.

Oplevelserne, erfaringerne, billederne er så omfattende, at de må og skal fortælles. Møderne med de gamle spillemænd, sangkoner og originaler er blevet til historier om ægte, spontane, modige og selvbevidste mennesker, fortalt med både alvor og stor humor. Sange og musik er faste følgesvende.

Af instrumenter kan nævnes: violin, små og store harmonikaer af træ, jødeharpe, træskoviolin, mundharpe, seljefløjte.

Carl Erik Lundgaard & Poul Lendal har med gruppen Lang Linken modtaget to Danish Music Awards (den ene DMA Hæderspris i 2007) samt Fyns Amts Musikpris i 1995. Carl Erik Lundgaard blev i 1997 ”Årets Folkemusiker” (DR & Skagen Festivalen) og modtog DJBFA’s hæderspris i 2011. De er begge i 2015 udnævnt til Danske Rigsspillemænd. Sammen med forskellige grupper har Carl Erik Lundgaard & Poul Lendal turneret overalt i landet og i det halve af verden. De har i forskellige sammenhænge udgivet 10 -15 CD’ er m. v. Carl Erik Lundgaard & Poul Lendal har begge været ansat som undervisere på Det Fynske Musikkonservatorium 1998 - 2011.

DATO: Søndag 8. november. November 2020

TID: Kl.14:00

STED: Kildegården 6, lok. 101

Ingen påkrævet tilmelding, men hvis du vil være sikker på en plads, så kontakt kontoret på mail: aftenskolelirumlarum@gmail.com eller tlf.: 22111893

Betaling ved indgangen eller ved overførsel til Nordea: reg.nr: 2905 kontonr.: 2551644114

dof